Gezamenlijke kerkdienst in Andel met speeddate en lunch

Na de gezamenlijke dienst van 3 december is er weer de mogelijkheid tot koffiedrinken in De Schutskooi. Daarnaast heeft de gemeente Andel deze ochtend een speeddate georganiseerd, dit om elkaar op een leuke en spontane manier wat sneller te leren kennen.
Na de koffie zullen de leden vanuit GR gevraagd worden (alleen diegene die dat willen natuurlijk) plaats te nemen in De Zijhof waar 10 tafeltjes klaar staan met daarachter 10 leden (echtparen of andere duo's ) uit Andel. Met hen zullen we korte kennismaking gesprekjes voeren van 5 minuten waarin we over en weer iets vertellen over onszelf. Na 5 minuten schuiven wij als GR allemaal een tafeltje op en de leden uit Andel blijven zitten voor het volgende gesprekje.
Dit zal dus in totaal 10x5 minuten (uurtje met de wissels) duren. Om 12.30 uur staat er voor alle deelnemers aan de speeddate een lekkere lunch klaar en kunnen we nog even gezellig napraten met elkaar. 
U hoeft zich voor deze activiteit niet aan te melden, de aanwezige leden vanuit GR zullen verdeeld worden over de 10 aanwezige tafeltjes. 
Als deze speeddate een succes blijkt zal dit in januari nog een keer herhaald worden met andere leden vanuit de gemeente Andel. 
Het eerder aangekondigde gezamenlijke ontbijt komt te vervallen.  
terug